На Тиктоку је Американка Мишел открила да њена ћерка, која сада има 23 године, има своју децу те да су толико блиске и повезане да деле и гардеробу.

Ипак, додала је да то није увек било лако и да се након порођаја суочила с бројним осудама људи који су јој говорили да неће успети, те да је ћерку требала дати на усвајање.

- Још увек морам људима дизати вилице са пода кад сазнају да је она моја ћерка - рекла је Мишел.

Мишел има још троје деце, а открила је да је њена најстарија ћерка завршила средњу школу исте године кад је њена најмлађа ћерка кренула у предшколско.

Додала је да су њене сестре постале тетке пре него што су постале тинејџерке, и да је своју децу одгајала сама, без помоћи маме и тате.

 

 

- Живот ми је био тежак, али преживела сам све и срећна сам - каже Мишел.

- За све што радите у животу, неко ће вам судити. Да нисам задржала своје дете са 13 година, сада не бих имала испуњен и срећан живот са својом ћерком од 23 године и њене две бебе - нагласила је Мишел.

 

 

Мишелин видео, који је објављен на Тиктоку, скупио преко је 4,8 милиона прегледа.

Корисници Тиктока потрчали су у одељак за коментаре видеа како би поделили своја размишљања.

 

 

Једна жена је рекла: "Стварно ми се свиђа колико сте блиске! Први пут сам родила са 18 година као бруцошкиња на факултету и била је то најбоља ствар која ми се догодила".

Друга жена је написала: "Постала сам мама са 15 година, она ће увек бити најбоља ствар која ми се икада догодила."

- Мама ме родила са 16 година и људи су увек мислили да ми је сестра. Одрасле смо заједно. Моја мама је направила гомилу грешака, али гледајући уназад, јако је поштујем - стоји у последњем коментару, пише британски "The Sun".

БОНУС ВИДЕО:

(Стил)