Један од оних које је у претходном периоду највише посећивао је манастир Подмаине у Будви.

Како преносе домаћи медији, који су посетили поменути манастир, верници тамо имају само речи хвале за певача.

Foto: Printscreen instagram /milanstankovic

 

 

- Милана смо неко време стално виђали, долазио је с мајком. Дечко је диван, баш је добар. Нормално се понашао. Пио је ракију с нама и ручали смо заједно. Ове године га нисмо видели, али га очекујемо, надамо се да ће доћи - рекао је један од присутних верника у манастиру - рекао је извор, међутим на питање да ли је Милан постао искушеник, рекли су следеће.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dragan Pumpa

 

 

- Нисмо сигурни. Нисмо то чули. Он је овде долазио зарад спокоја и мира, и тих тешких животних ситуација кроз које је прошао. Долазио је и због маме, која је, као што смо вам већ рекли, била овде с њим - завршили су они.

Подсетимо, приликом наше прошлогодишње посете овом манастиру један од монаха нам је причао о Милановој жељи да крене монашким путем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dragan Pumpa

 

 

- Брат Милан није био у манастиру током овог лета, био је за време великог васкршњег поста. Иако је имао, а и даље има жељу да крене монашким путем, став игумана и братије је да је ипак још рано да званично буде придодат као искушеник, то јест нашем братству. Мора да прође још времена. Милан мора да научи да се још више усавршава у трпљењу и молитви. То је за његово духовно добро - рекао нам је тада овај монах.

(Курир/Блиц)

БОНУС ВИДЕО: