Филип је без устручавања коментарисао своју везу са Александром, мајком његове ћерке Леоне. 

Многи су помишљали да ће се проблеми решити када се дете роди и да ће остварити све планове о којима су причали, али до тога није дошло. Цар је открио где је настао проблем. 

- Званично смо раскинули, нисмо више заједно, чак немамо ни директан контакт. Не могу ти дефинисати из ког разлога се то десило, она је изабрала да буде ближе својој породици до самог порођаја са Леоном иако сам ја тежио да се дете роди у Хрватској и да добије наше папире. Кад се породила дошао сам у породилиште и ми смо се чули до круцијалног момента кад је она требала да дође у Хрватску - прича Филип.

Цар се није посвађао само са Александром, већ и њеном мајком:

- Ја сам наравно након свега тога пукао и почео сам се свађати са њом, она ми да маму, ја се посвађам и са њом, почнем се свађати са свима, кога они праве будалом? Направио стан и завршио све, подерао се да би се она тако понашала и сад моје дете није са мном у нашем стану. Она је мене након тога блокирала на свим мрежама и онда се размишљам, зар је то потребно да падну тешке речи и да она мене на крају избрише са лица земље - каже Филип.

Жао му је што њих две имају погрешан утисак и што су се посвађали: 

- Многи јој пуне главу против мене и мислим да је то главни разлог. Мени је жао што сам оплео по њих две јер је једна мајка мог детета, а друга је мајка жене која је мени родила дете и која се труди да одгаја то дете док ова оде да направи мачије очи и мало стави ботокса 40 дана након порођаја, мало оде на вечеру и базен, у то време Словенка чува дете и то је чињеница - испричао је Филип у "Ријалити решетању".

БОНУС ВИДЕО: