Убрзо након што је објављена вест да је српска полиција пронашла Хајризија, његова супруга Лиридона Шаља је на друштвене мреже објавила њихове заједничке фотографије, а затим се огласила за албанске медије где је рекла да не верује у смрт свога супруга док не види његово тело.

Међутим, на једној фотографији се обратила и "онима који су јој убили партнера".

- Мој Боже, колико дуго сањаш? Они што су ти то урадили, нека живе у паклу. Човече великог срца, заувек ћеш живети у нашим срцима. - написала је испод једне објаве.

Фото: Инстаграм принтскрин/arian_arnes

 

Лиридона Шаља је на Инстаграм профилу објавила фотографију оца, Ремзија Шаље који је био припадник терористичке такозване Ослободилачке војске Косова (ОВК), који је био оптужен за отмицу цивила албанске националности за кога се сумња да сарађује са Србијом.

- Тата, недостајеш ми да будеш овде, твог зета су убили Срби, а прича ће се наставити - написала је Лидирона испод фотографије оца.

За албанске медије, Шаља је навела да жели да види тело Хајризија.

- Фатони је био са мном на мој последњи рођендан, а онда се предао. Разговарали смо чак и када је био у бекству. Наш план је био да затрудним и да се вратимо у нормалан живот. Не могу да поверујем да га данас нема. Не знам ко му је пунио главу - рекла је она.

Она је испричала и да су "сви у неверици" и да чекају да виде тело Хајризија, јер ће их само то уверити да је мртав.

- Чула сам да треба да прође две недеље да би тело било транспортовано у Албанију. И његови родитељи и ја смо у неверици још увек - рекла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/arian_arnes

 

Подсећамо, Албанац Фатон Хајризи, осумњичен за убиство полицајаца Николе Крсмановића (34) и рањавање његовог колеге Вјекослава Илића (50), убијен је у петак у околини Лознице.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: