Поп звезда Ана Николић последњих година била је у затегнутим односима са својом мајком Миљаном Николић, о чему је својевремено и сама причала.

Ипак, сада је, по свему судећи, дошло до помирења.

Николићева је посетила родни Параћин, одакле је поделил неколико дирљивих фотографија са фановима на Инстаграму, а највише их је обрадовала она на којој заједно позирају Ана, њена ћерка Тара и мајка Миљана.

Фото: Инстаграм принтскрин/ананиколицоффициал

 

 

Оне су позирале насмејане, а колико уживају у међусобном друштву, сведоли управо ова фотографија.

Иначе, Миљана се више не појављује на јавним догађајима са ћерком, због чега су и кренеле спекулације о лошим односима. Певачица је својевремено овако говорила на ту тему:

- Моја мајка је стално у улози неке жртве, њој никад ничега није довољно. И ја сам то препознала код себе. Током терапије смо дошле до тога. Ако је петица, зашто није пет плус? Ако си трећа на кросу, што ниси прва? Ако си прва, што ниси пре првог? То место не постоји, али нека га измисле. И све то из неког незадовољства, само њој познатог. Никад довољно и никад довољно добро. Навикла сам да не ваљам. Ја сам црна овца фамилије. Прихватила сам ту улогу и играм је ревносно - рекла је певачица својевремено.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: