Александар никада није волео медијски да се експонира, о чему је водитељка у неколико наврата причала јавно.

2020. године је вест о њиховом разводу одјекнула попут бомбе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Борили смо се да брак успе, али једноставно није могло више. Емотивно смо се растали пре пар година, али нисмо желели да се разведемо док све не посложимо да Страхиња буде срећан. Није било безболно, али дете није ништа примећивало, јер смо ми време проводили заједно. Трудили смо се максимално да то функционише како треба.

Фото: Фејсбук принтскрин/Александар Ухрин

 

 

- Имам ту привилегију да је Александар заиста добар отац и одлично се слажемо и о свему се договарамо. Заједничко нам је старатељство, па је дете подједнако и са мамом и са татом. Свакога дана комуницирамо једнако, као када смо били у браку - испричала је једном приликом водитељка у емисији "Преживели".

Данас бивши муж Сање Маринковић изгледа нешто другачије него на почетку њихове љубавне приче. Косу су прошарале седе и добио је неколико килограма, али нови изглед добро носи.

Фото: Фејсбук принтскрин/Александар Ухрин

 

 

- Одувек сам веровала да је растанак лек када љубав почне да бледи, а не брак и да свако од нас има право да заврти нови круг љубави. Веома ценим своје емоције и свој мир, зато наша љубав више не живи на истој адреси - кратко је изјавила водитељка тада за "Блиц".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: