Млад Месец у Лаву донеће моћне енергије, помоћи ће вам да другачије сагледате актуелне догађаје, разумете њихово значење и сагледате свестраност овог света.

4. августа долази млад Месец у Лаву, једном од најмоћнијих знакова Зодијака. Млад Месец у Лаву нам омогућава да изразимо своју индивидуалност, да се изразимо у креативном правцу и помаже да ојачамо наше лидерске склоности, каже астролог Марина Скади (Марина Соколова).

Фото: Профимедиа

 

 

Сунце симболизује наше Ја, нашу суштину и животну снагу. У тренутку младог месеца Месец и Сунце чине аспект конјункције, па млад месец поприма соларне карактеристике и квалитете знака Лава. Нови лунарни месец је идеалан за проналажење извора енергије, дефинисање животних циљева и потпуно самоизражавање.

Млад Месец у Лаву покренуће питања самопоштовања и остваривања сопствених амбиција, жеље да се стекне признање и популарност. Подстиче нас и стимулише да делујемо што ефикасније, остварујемо своје циљеве, побољшавамо квалитет живота, организујемо и инспиришемо друге људе.

Овај креативни млад Месец отвориће очи за многе ствари, тако да ће многи људи видети светлост и осетити укус за живот. 

На дан младог Месеца Меркур мирује и окреће се ретроградно, па немојте журити са закључцима ако ствари не буду ишле по плану у наредних неколико дана. То може натерати људе, с једне стране, да драматично изразе своја осећања, али, с друге стране, да дубоко анализирају ситуацију, размишљају о смислу живота и доносе одговорне одлуке.

Од 3. до 5. августа, Марс се налази на оси катастрофа, што може довести до светлих догађаја великих размера или изненадних ситуација негативне природе. Не би требало да се бавите екстремним спортовима овог дана, боље је избегавати гужву, јер су могуће разне провокације.

У Лаву, Месец „посећује“ Сунце, у знаку елемента Ватре - ово је соларни Месец, који открива подсвест. Млад месец и +/- 1 дан пре и после њега, наглашава унутрашње проблеме, а такође уноси свест у ваш унутрашњи свет, потребу да волите и будете вољени. Романтика и љубав упали су у свакодневни живот многих људи. Тајна може постати очигледна, а скривено може изаћи на видело.

Осећања и емоције се буде у односу на вољене, децу, повећава се самопоштовање. Могуће је формирати нове односе, нове врсте активности, креативности и хобија. Али, у периоду младог Месеца у Лаву требало би да будете пажљивији према људима око себе, јер често искривљене вредности, али и мотиви, покрећу људе. На крају крајева, енергија овог знака повезана је са сценом, глумом и ЕГО стањима. Више људи је превише емоционално и захтева пажњу.

Месец симболизује слику Мајке, а Сунце - Оца. Млад Месец у Лаву доноси велики потенцијал за забаву и инспирацију. Многима ће то пружити преко потребан уздах олакшања, појачати снагу и оптимизам, започети нови циклус раста и обезбедити енергетски ресет. Одличан дан за уједињавање породице, побољшање односа са децом или романтичним партнером.

Фото: Профимедиа

 

 

Концентришите се на свој најдражи циљ, размишљајте о томе периодично 4. и 5. августа. Истовремено, потребан је позитиван став и тада ћете у следећем лунарном месецу приметити значајне позитивне промене. Или се можда чак и приближите свом циљу. Добро је провести овај дан у јавности. Усамљени људи овог дана могу имати среће.

За представнике знакова елемента Ватре ( Ован, Лав, Стрелац ), млад месец у Лаву донеће задовољење емоционалних потреба у односима, нове прилике и срећне и несрећне. Ватрени знаци Зодијака, чак и без младог месеца, имају среће током проласка Сунца кроз Лава . Али, имајте на уму да ваш оптимистичан став и осетљивост на знаке пажње и комплименте могу да вам одиграју окрутну шалу и да привуку токсичне људе у ваш живот.

Од тренутка младог месеца Месец расте, што ће најбоље утицати на начин живота Овна, Лава и Стрелца. Догодиће се важни догађаји. Ово може бити добар тренутак да допрете до оних око вас, поделите своја животна искуства и усредсредите се на разумевање потреба сопствене деце.

Водолије ће бити подложне емоционалним флуктуацијама током младог месеца у Лаву, понекад могу бити расположени, а понекад се осец́ају депресивно. Видећете своје вољене и пријатеље у њиховом правом светлу и, будите спремни, не нужно са најбоље стране. Могуће је интензивно укључити децу у свој живот, мењајући односе са својом децом и унуцима. Трошкови везани за децу могу се повећати у наредне две недеље.

(Story)

БОНУС ВИДЕО: