Нове методе туриста све више постају популарне, нарочито када се и они који одлуче да по први пут нешто пробају, увере у ефикасност трендова који владају ове летње сезоне. Након флаше сирћета и тегле брашна које су многи почели да носе на плажу, сада често можете да видите и "параване". Реч је о постељинама. Зашто их све више туриста радије бира него лежаљке?

Овај трик може у потпуности да промени ваше искуство на плажи. Иако желите да лежите на златном песку, не желите да вам песак уђе у ранац или торбу или, још горе, у храну. Чини се да је постављена постељина савршено решење за овај досадни проблем. Да ли ради? Туристи на бројним плажама каже да не можете да погрешите.

Пешкири за плажу, сунцобран, нешто за пиће, грицкалице... А однедавно и чаршав. Иако је овај додатак погоднији за спаваћу собу него за плажу, све више људи се куне у њега. Испоставило се да је веома користан јер елиминише изузетно досадан проблем. Пре него што одлучите да га понесете, погледајте како се поставља.

Једноставно ставите чаршав на песак, потом поставите по један предмет у сваки од његова четири угла, као што је торба или ранац. Ово ће за ефекат имати нешто попут ниске "ограде за игру". Таква ограда ефикасно спречава да песак доспе на пешкире или простирку за плажу која би требало да буде унутра.

Погледајте како треба да изгледа:

 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО