Водитељка Јутарњег програма на телевизији Пинк, Јована Јеремић, својим изјавама готово увек подигне прашину, а због искрености често је на мети негативних коментара.

Познато је да је Јована велики борац за права жена и осталих мањина, а сада је реаговала и на изјаву фолк-певачице Јане Тодоровић да јој је посао на првом месту, па тек онда породица.

- Кад неко каже: "Е, знаш шта, мени је породица на првом месту, па после посао". Ја мислим да је ту озбиљна лаж, мени је посао, па онда богами породица. Мени да је породица на првом месту ја бих била стално са њима, рекла је Јана за домаће медије, а њену изјаву је поделила Јована Јеремић.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеремицјована

 

 

- То су Јано измислиле жене које немају шта друго да понуде. Женама које мењају ствари и историју, које остављају траг у времену у животима људи око себе, а посебно у животу свог мушкарца, породица се подразумева. Увек сам жалила жене које зависе од мушкарца, чекају милостињу и успут служе да буду машине за рађање деце, које мужеви уредно варају са успешним женама, написала је Јована.

БОНУС ВИДЕО: