Ана је протеклог викенда, у пратњи мајке Марије и породичног пријатеља, из Ниша стигла у Београд због аудиције за учеснике тог суровог ријалитија. 

- Ана је планирала да се придружи Миљани у "Задрузи", али је то пропало након што је њена сестра избачена из ријалитија! Пошто је у завидној форми и ради као фитнес инструкторка, Ана је решила да се пријави за "Сурвајвер"! Није јој проблем ни да по цео дан буде у купаћем пред камерама. У Нишу важи за праву бомбу, а сада ће се у то уверити и гледаоци - рекао је извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ancikulic

Миљанина најмлађа сестра је, иначе, била у жижи јавности кад је током средње школе упловила у везу са својим професором, који је од ње старији 15 година. Он је дао отказ у школи и запослио се у апотеци како би могао да буде са Аном, али су раскинули после шест месеци. Ана је средњу школу завршила летос са свим петицама, а Марија је јавно причала да је због тога најпоноснија на њу. После "Сурвајвера", Нишлијка планира да оде на студије у Америку.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Са Аном Кулић у "Сурвајверу" требало би да се такмичи и Дејан Ибраимов, син Наталије и Санија из групе "Трик ФX".

- Мог сина су позвали и био је на кастингу. Ко зна, можда луда мама оде са њим. Мени је то изазов. Увек желим да пробам нешто ново - каже Наталија.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".