Потребна им је музика или неки опуштајући звук, који би им омогућио да мирније спавају.

Близанци

Близанци не могу да искључе своје умове, чак ни када је време за спавање. Зато им звучна позадина, као што је музика или бели шум, помаже да смире ум и заспе.

Музика им помаже да усредсреде свој ум на нешто умирујуће, што им олакшава да се искључе из свакодневних брига и заспе. Тиха музика у позадини ствара пријатну атмосферу која им помаже да се опусте и лакше утону у сан.

Рибе

Рибе воле да стварају магичну атмосферу за спавање, а музика им помаже да утону у своје снове и истраже богате унутрашње светове.

Музика им помаже да се повежу са својим осећањима. Мелодије и ритмови могу им помоћи да обраде своје емоције и лакше заспе.

Звуци музике могу створити осећај сигурности и топлине. Рибе воле осећај удобности и заштите који им музика може пружити док спавају.

Вага

Ваге воле да им окружење буде пријатно и хармонично, а музика им помаже да створе савршену атмосферу за спавање.

Они теже хармонији у свим аспектима живота, укључујући и сан. Умирујућа музика помаже им да се осећају уравнотежено и опуштено.

Звуци музике могу им помоћи да постигну унутрашњу равнотежу и да се смире и ускладе своје мисли и осећања пре него што заспе.

БОНУС ВИДЕО