Прослављени глумац Лазар Ристовски и његова 39 година млађа изабраница Аница Лазић ових дана обилазе различите дестинације, на којима уживају у љубави и летњим данима. За то време, његова бивша жена, Даница Ристовски не пропуша јавне догађаје, док многи коментаришу да никад боље није изгледала.

Достојанствено и без пуно помпе, Даница се појављује на друштвеним догађајима обучена у смеле одевне комаде, али на интернету постоји и једна фотографија Данице Ристовске на летовању, где је позирала у купаћем костиму.

Милица Милша и Жарко Јокановић по традицији прошле године летовали су у Египту, а познатом пару тада се придружила и Даница Ристовски.

"Три морнара", стоји у опису заједничке слике настале у летовалишту Сафага на обали Црвеног мора. Весели трио опустио се поред базена у ризорту, а Даницу видимо у купаћем костиму и са шеширом.

 

 

Откако се растала од Лазара Ристовског Даница је доживела невероватну трансформацију, а новим, лежернијим стилом све је одушевила. Подмладила се и процветала, очи су јој пуне сјаја, а лице зрачи ведрином...

(Стил/ Хелло)