Како је претходно навела на друштвеним мрежама, оптужила их је да су је тровали, да је завршила у болници, па их назвала лажовима, преварантима и глумцима.

Кристина у објави на свом Инстаграму тврди да су Дане и његова мајка преваранти и да су јој силом одузели дете. Такође, Кристина у својој објави тврди да Данетова мајка малтретира свог супруга, али и унука.

- Лажови, преваранти, глумци и лудаци! Он и његова мати тровали ме, завршила са тешким запаљењем црева у болници месец дана и још се нисам опоравила - тврди Кристина.

Фото: принтскрин РТС

 

- Ово сам највише објавила ради себе и свог детета, а затим ради добрих и поштених људи који су му слали донације и новац и гардеробу стално - да знате коме сте слали!

У међувремену, након оптужби огласио се и Дане, и у изјави за Блиц кратко поручио да "Изгледа да јој је хакован профил".

На остала питања није дао одговор.

Текстови о Данијелу Данету Биорцу били су дуго међу најчитанијим. Људи су волели приче о младићу који је одлучио да се насели на Голији и да започне живот правог горштака.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_kraljicaaa

 

А онда је одјекнула вест - Дане се жени. Тада деветнаестогодишња Кристина из Сарајева видела је емисију о Данету. Свидео јој се и дошла је усред зиме да га упозна. Писао је Курир о томе... Остала је. Добили су сина Јована.

- Честитала сам му што води такав живот, рекла сам му да бих дошла код њега. Привукло ме то што је озбиљан, хоће породицу, брак и није неки незрео - испричала је својевремено Кристина како је дошла на идеју да се досели на Голију.

Родитељи нису имали појма шта им ћерка намерава.

- Једва сам чекала до дођем, нисам знала да ли ће ме стварно чекати на станици. Размишљала сам о томе да ћу доћи у другу државу, а да њега неће бити, бићу изгубљена. Чули смо се преко телефона у току пута, али још нисам била сигурна да ће ме чекати.

Њихов живот у немилосрдној природи и даље је привлачио пажњу. Истина ређе, али ипак с времена на време су се појављивали текстови о овој породици.

БОНУС ВИДЕО: