Британска певачица албанског порекла Дуа Липа посетила је јужну српску покрајину Косово и Метохију где је неколико дана лумповала са породицом, дечком и пријатељима.

Фото: Профимедиа

 

Дуа Липа је са својим оцем основала музички фестивал који се сваке године у овом периоду одржава у Приштини.

На фестивалу су наступили Биби Рекса, Бурна Бој, Стормзy, Ђ Снаке, Блацк цоффее, Тхе Мартинез Бротхерс и други, а Дуа Липа их је, као домаћин, сачекала и угостила.

Путем друштвене мреже Инстаграм поделила је тренутке од претходних дана и показала како се забављала.

Оно што је запало за око многим корисницима Инстаграма је то што је  певачица поново на свакој могућој фотографији истицала двоглавог орла како би провоцирала Србе.

Објавила је једну фотографију на којој се види њен друг који је истетовирао двоглавог орла, затим се фотографисала са другарицом која је на мајици имала слику двоглавог орла, а врхунац је  фотографија на којој је усликала само своје руке којима показује двоглавог орла што је симбол такозване "велике Албаније".

Ово је наишло на негодовање многих њених пратиоца који су јој скренули пажњу да не ради више такве ствари и да не провоцира људе.

"До следеће године", написала је Липа поред фотографија, а како изгледају певачицине провокације погледајте у галерији на крају текста. 

Информер