Бане је победио у првој сезони "Звезде Гранда", а после тога су му многи предвиђали да ће направити велику каријеру. Међутим, он је решио да се посвети породици и да певање стави на друго место.

Са супругом Милицом живео је у складном браку све до 2020. године, када су донели одлуку да се и званично разведу.

Певач је са Милицом у браку добио сина Радоша и ћерку Машу.

- Да сам знао да ће ми бити овако, раније бих се развео. Буквално сам процветао. И не само ја, рекао бих и да је Милици свануло. Обоје смо сада срећнији и задовољнији, а наш однос је искренији и здравији - рекао је Бане за "Ало" и додао:

- Једноставно смо се удаљили. Свако је живео за себе... Пре годину и по дана смо се раздвојили и живели одвојено, а недавно смо и тај папир потписали и званично се развели. Већ дуго нисмо пар. Дао сам и себи и њој времена да преболимо, да одболујемо то што нисмо успели, а у исто време и шансу да се нешто промени. Међутим, за то време смо још више схватили да нам је обома тако боље и дефинитивно се договорили да се и папиролошки разиђемо.

- Знам Банета, знам му и жену, али њу бих препознала само уз њега. Додуше, искрена да будем, поодавно их заједно нисам видела. Он је фин, културан, онако баш и превише фин, а знате да кажу да су такви најгори - рекла је тада једна комшиница, док је друга додала:

- Отишао је летос од жене, тако кажу, а ми га нисмо видели. Њу исто, ал’ кажу да је она ту остала са децом.

БОНУС ВИДЕО: