Љубав Јоване и Жељка Јоксимовића, траје већ 13 година, а на самом почетку забављања новинарка и музичар сусрели су се са злим коменатраим и болним неистинама, које нису повредиле само њих већ и њихове најближе.

Фото: Петар Милошевић

 

Наиме, данашњи супружници свега пар месеци пре него што су се упознали, а затим и отпочели романсу прекинули су везе са претходним изабраницима, Јована са Александром Зеремским за ког је била и верена, Жељко са водитељком, некадашњом манекенком Адрианом Чортан. У медијма је то престављено као да су се на тај потез одлучили с намером да буду заједно, међутим они су то оштро демантовали. Сусрет поводом заједничког водитељског ангажмана за песму Евровизије одржане у Београду у њима је, по Јованиној причи, пробудио прво колегијални однос а касније је наступио и љубавни.

- Веома смо се зближили и не сећам се како је дошло до тога да пријатељство прерасте у нешто више. Све се развијало брзо и само од себе, а можда је то био и логичан след. Постали смо прво јако добри пријатељи, што је било чудно, јер обоје нисмо типови особа које олако пуштају нове људе у свој свет – рекла је она.

Представљени су били као прељубници а њој је због тога било криво.

- Не знам што смо тако представљени, јер не видим шта је ту грех. Жељко нема никакве везе са мојим претходним емотивним животом и одлуком о раскиду. Нисам Сашу оставила да бих била са њим и то је једина истина. Растали смо се на потпуно нормалан и пријатељски начин тако што смо разговарали на тему нашег односа који више није био као пре. Прекинула сам веридбу 15 дана од просидбе да веза не би ишла даље у брак са свим незадовољствима која су била присутна, било је много поштеније да то окончамо. Сматрам да нешто или треба да буде идеално или не треба да постоји. Многи би наставили да гаје то, али ја нисам замишљала нашу будућност таквом – казала је она.

А о Жељковом тадашњем приватном животу, није много знала.

- Нисам тада била упућена у његов приватни живот, како су живели и на који начин су завршили. То је њихова ствар и не бих желела да се мешам, могу једино да причам у своје име, а на прошлост се не осврћем.

О односу са музичарем, браку и њиховом односу изјавила је:

- У љубави и генерално у животу, не размишљам много шта ће бити сутра. Док је лепо, нека траје. Особа сам тренутка и умем да уживам у томе.Између нас нема тајни. Ми се стално смејемо. Генерално, волим позитивне људе, оне који ме чине срећном и с којима нема тешких и нерешивих ситуација. Када Жељко није на сцени, а ја нисам пред телевизијским камерама, водимо потпуно нормалан и обичан живот – закључила је Јована.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".