Игор Милошевић, серијски силоватељ, који је у децембру прошле године ухапшен испред ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду, осуђен је недавно на годину дана и седам месеци затвора због недозвољеног поседовања дроге, сазнаје Курир!

- Милошевића је полиција прошле године, мало пошто је изашао из затвора у ком је провео године због силовања, ухапсила испред основне школе "Владислав Рибникар". Тада је у његовом ранцу пронађена дрога - подсећа извор.

Из Првог основног јавног тужилаштва нам је потврђено да је окривљени Милошевић 10. маја оглашен кривим.

- У међувремеју је против њега подигнута оптужница, а суђење је завршено и он је оглашеним кривим због неовлашћеног држања опојних дрога, те је осуђен на затворску казну од једне године и седам месеци - речено је из тужилаштва.

Иначе, Игор Милошевић је више од половине живота провео у затвору. На слободи се нашао у априлу 2023. године, али је већ у децембру те године поново завршио у казамату.

Фото: Јутјуб принтскрин/Портал Информер

 

- Он је вишеструки повратник у вршењу различитих кривичних дела, које чини од своје 14. године. Он је 1992. напао девет жена, од којих је четри силовао. На слободи се нашао 2001, али се није "поправио", па је након само месец дана силовао једну жену и починио осам крађа. Тада је осуђен на 10 година, али је изашао након пет и по година. Убрзо је опет завршио на робији, 2007. године пошто је силовао радницу у београдском бутику и опљачка је - подсећа извор.

Подсетимо, након што је одслужио затворску казну због силовања, Милошевић се нашао на слободи, што је узнемирило грађане који су данима на друштвене мреже качили његове фотографије и упозоравали све, а нарочито жене и девојке, о томе где се он налази.

- По изласку из затвора, Милошевић је тумарао улицама Београда. Људи су га виђали на аутобуским станицама и хаусторима. У децембру прошле године, данима је виђан испред школе на Врачару. Забринути родитељи су га тада сликалаи и у објавама на друштвеним мрежама упозоравали да чепрка по контејнеру и посматра децу. Полиција је тада реаговала и приликом претреса, у ранцу који је носио, пронађена је марихуана, па је ухапшен, а сада је и осуђен - подсећа извор.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: