Рада Манојловић не крије да је емотивна, и активно се оглашава о свим друштвеним темема.

Фото: АТА имагес

 

Овога пута отворено је говорила о смрти спортисте Лазара Ђукића који се удавио на такмичењу у Америци.

Она је истакла да не може да дође себи због неправде која се по њеном мишљењу догодила.

На друштвеним мрежама су се после трагедије појавиле бројне поруке, и снимци, на којима се види да се Лазар дави, да публика виче, али да спасиоци нису реаговали.

Фото: Инстаграм принтскрин/лазађукиц, Твитер принтскрин/@Р0WЛЛЕР

 

– Чуј, они ће “спровести истрагу”. Ево вам истрага, од осме секунде дечко престаје да плива и почиње да се дави и нико не мрда до краја скоро минут! Треба вас гонити до судњег дана! Ово је коментар човека који је по професији спасилац, каже да је бесан јер се јасно види жртва утапања. Такође позива на суђења и затвор. Шта више урадити у овом неправедном свету, докле све ово иде! – написала је Рада на платформи “Икс”.

– Гледам и неверујем да је ово могуће ово могуће!!! Гледај ово, па ово је ужасно, а ови дегенерици шта стоје на овим даскама и блену, нико не реагује, јао ма не. Жао ми и да делим ове снимке, жао ми да његова породица ово мора да гледа јер га ништа неће вратити, али ово не сме проћи некажњено! Све најгоре им желим! – поручила је Манојловићева. 

Подсетимо, српски такмичар у кросфиту Ђукић удавио се током такмичења на језеру у Тексасу у Сједињеним Америчким Државама. Ђукић је представљао нашу земљу на највишим међународним такмичењима у овом спорту. Према наводима тамошњих медија трагедија се догодила на језеру у Форт Ворту када је Лазар наводно изгубио снагу и остао без даха само 100 метара пре циља током пливачке деонице у Кросфит играма.

Ало