Дејан, који је летовао на плажи Калогриа на Ситонији, поделио је своје лоше искуство на друштвеним мрежама., наводећи да је инцидент изазвао власник бара заједно са својим особљем и пријатељима, а све због лежаљки.

Будући да нису желели да се помере након што су били терани, власник је позвао и пријатеље. Видевши да се ситуација неће лако решити, Дејан је објаснио да је позвао и полицију али она није изашла на терен.

Због чега је настао конфликт на плажи?

"Молим вас да поделите објаву на што више страница. Изузетно смо разочарани. Плажа Калогриа, особље и власник нељубазни. После 15 минута на лежаљкама дошли су и рекли нам да морамо да се померимо. Након нашег да нећемо и да смо ту већ 15 минута, власник је звао другаре и један по један су долазили да праве гужву. Страшно нељубазно и непримерено понашање власника. У разговору са другим гостима видим да су сви незадовољни, особље надмено и нељубазно. За избегавање. Полиција није дошла. Звао сам их. Ужас. Иначе нас 4 одраслих и деца 3, 5, 12 година. Момак власник нељубазан, као фин а арогантан. Ужассс." написао је Дејан унутар Фејсбук странице "Ливе фром Грееце".

Грк чувао лежаљке за пријатеље

Његова објава је разбеснела све, а било је и оних које је занимало да ли се још нешто крило иза сукоба.

Грчки корисник друштвених мрежа упитао је Дејана зашто су морали да се преселе. Дејан је одговорио да су му рекли да их не желе на том месту.

"Каже морате да одете. Други гости чекају. Не желимо вас овде. У ствари његови другови који нису били ту, њих је сместио и доводио по једног на 5-10 минута. А нигде не пише резервисано. 15 минута нам нико није пришао. Никад овако нешто нисам доживео. 20 година по 2 пута годишње долазим у ГР. Ово је ужас. Млад момак без трунке манира и поштовања.", објаснио је.

Поред тога, један корисник је коментарисао своје незадовољство због тога што плажа више није као некада: "Наша омиљена плажа на коју нисмо отишли годинама, јер то више није што је некад било. Пешкир под мишку, као некада, и ко их је!"** написао је мушкарац из Србије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: