На свом "Инстаграм" профилу објавила је фотографију пре и после, као и процес мејкап трансформације, показавши моћ шминке.

Она је од својих пратилаца тражила да у коментарима означе Нолета како би њено дело дошло и до њега.

А шта ви кажете, да ли је ово уверљива трансформација?

 

 

 

 

Подсетимо, најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић освојио је златну олимпијску медаљу, а синоћ је одржан свечани дочек освајача олимпијских медаља испред Старог двора.

Више од два сата пре изласка спортиста на чувену терасу скупштине града Београда, некадашњем Старом двору, хиљаде људи су стрпљиво чекале хероје нације, и то - спремно.

Фото: Танјуг/В. Шпорчић

 

Народ је био огрнут српским тробојкама, носио је и дресове кошаркаша, и ватерполо капице, биле су ту и шајкаче, и транспаренти, и капе у бојама српске заставе...

А када су се јунаци олимпијаде у Паризу појавили - настала је еуфорија.

Уз пиротехнику и повике "МВП!" дочекан је Никола Јокић и остатак кошаркашке репрезентације, шоу је приређен када је на балкон дошао селектор "орлова" Светислав Пешић, који је заиграо са "бронзаним" кошаркашима, а то је био само почетак.

Фото: Танјуг/В. Шпорчић

 

Ноге се нису "одсекле" Александри Перишић, како је мислила да ће то бити после олимпијског сребра у таеквонду, скакали су и певали златни стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец, а ватерполистима сузе биле у очима када су, уз звуке "Отписаних", изашли пред више десетина хиљада грађана који су их дочекали бакљадом.

Фото: Танјуг/В. Шпорчић

 

Фото: Танјуг/В. Шпорчић

 

Фото: Танјуг/В. Шпорчић

 

Посебно је емотивно било када је најбољи спортиста света, Новак Ђоковић, стигао на балкон након што је остварио сан - освајање олимпијског злата за Србију, а онда се све претворило у песму.

Фото: Танјуг/В. Шпорчић

 

Најпре у химну, "Боже правде", а потом у "Весели се српски роде", када се појавила и Даница Црногорчевић, да би све било зачињено стиховима "Играј и победи!", уз опште поскакивање и свенародну радост.

БОНУС ВИДЕО: