Под утицајем Урана, природног владара Водолије, осећамо се несигурно и узбуђено. Уранова активност може нас учинити ирационалнима и затеченима, узрокујући изненадне промене и откривајући оно што је до сада било скривено.

Ствари се могу окренути неочекиваним путем, а нове информације могу шокирати.

Уран нам може показати слабости и нестабилности у нашим животима, терајући нас да се суочимо с оним што више не функционише.

Иако ова нестална енергија може бити узнемирујућа, Пун Месец у Водолији пружа прилику за освежавајуће буђење и слободу. Уран нас изазива да се пробудимо у нову истину, нудећи шансу сваком хороскопском знаку да види оно што раније нисмо приметили.

Фото: Танјуг/АП

 

Веста, астероид богиње огњишта и ватре, такође је активна током овог пуног Месеца и може помоћи да ублажи Уранову нестабилност. Она нас подсећа да се повежемо са сопственом унутрашњом ватром и пронађемо стабилност у себи. Веста нас охрабрује да се вратимо својим страстима и самољубљу, пружајући осећај сигурности и топлине у нашем окружењу.

Кроз овај пун Месец, фокусирајмо се на то како можемо пронаћи мир и љубав изнутра и пренети их на нашу свакодневицу. Негујемо нашу унутрашњу ватру може нам помоћи да ускладимо спољашњи свет са нашим унутрашњим осећајем стабилности.

Фото: Shutterstock

 

Док се суочавамо с променама и изненађењима, запамтимо да је оно што се догађа у нашем спољашњем свету често одраз онога што носимо у себи.

Овај Пун Месец пружа прилику за дубље разумевање и нови почетак – време је да се предамо току и пронађемо унутрашњу равнотежу.

БОНУС ВИДЕО:

(Срећна република)