Након што је Кика пронађена мртва одмах су се појавиле спекулације да је девојчица извршила самоубиство, међутим, породица је те наводе демантовала у званичном саопштењу, где је нагласила да још увек нема никаквих званичних доказа да се то заиста и десило.

Њена пријатељица Мина Деа Аврамовић открила је да Кика није била суицидална, те да је на тај трагични дан њеној мами био рођендан, што је, према њеним тврдњама, само разлог више да не верује у приче да је Кика одлучила да дигне руку на себе.

- Информација коју јавност вероватно не зна, јесте да је тај дан био рођендан њеној мајци... А Кика дефинитвино није била особа која би, чак и да је то урадила, а не знамо још шта се тачно десило, не би то урадила на дан када је рођендан њене мајке. Свакако да се нешто догодило, али то је сада на полицији, патолозима и докторима да открију шта се десило, а ми можемо само да нагађамо, што мислим да ће довести до нових проблема - закључила је другарица преминуле Јутјуберке за Хајп ТВ.

Подсетимо, породица трагично настрадале инфлуенсерке огласила се саопштењем у ком је рекла:

- Наше Кике више нема и то је нешто што на жалост не можемо да променимо. Оно што можемо да урадимо је да замолимо медије, инфлуенсере, пријатеље и „непријатеље“ да престану са нагађањима о томе шта се десило и шта је узрок смрти.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".