Певачица Милица Павловић је била једна од "осам одабраних" који су певали на прослави у част наших олимпијаца.

Фото: АТА имагес

 

Милица је отворила весеље и то новим хитом "Она носи Праду", а својим гласом и стасом довела је атмосферу до усијања, како се могло видети на бројним снимцима на друштвеним мрежама

Милица је за домаће медије поделила утиске са прославе.

- Последњих десетак дана сам била посебно поносна што потичем из Србије, а за то су заслужни наши спортисти, који су нам донели бројне медаље и усрећили целу нацију. Наша земља је мала, али смо много талентовани, вредни и упорни, и много је лепо када за то добијемо и оваква признања. Не могу да опишем срећу и како ми срце 'заигра' када видим да се наша застава вијори на трону и да знам да то прати цео свет" - рекла је Милица, па додала:

- Много ми је драго што су спортисти изразили жељу да управо ја отворим њихово велико славље поводом феноменалних резултата на Олимпијади. Знам да воле моје песме, певала сам им са задовољством и пуног срца.

Фото: АТА имагес

 

На прослави је био и њен колега Радиша Трајковић Ђани, који је са журке отишао разочаран и оптужио неке од певачица да су "држале концерт".

- Мој наступ је трајао пола сата, баш из разлога да би све колеге могле да дођу на ред. Жао ми је што чујем да Ђани није певао на крају. Видела сам да је био у клубу од самог почетка прославе, сви воле Ђанија и сви знамо какав хаос настане када крену његови хитови - рекла је МИлица.

Подсетимо, Ђани је поделио шта се заправо десило на прослави.

- Све што сам желео да кажем о томе написао сам јутрос. Значи, није фер, шта сам ја требао... Да у 7 ујутру певам? Шта сам ја ту, чистачица? А дошао сам први у 22х. Новак Ђоковић и ја смо први дошли, нико није био од колега, дакле први сам стигао - рекао је за Курир бесно Ђани.

курир/мондо