Сара је завршила Електротехнички факултет и мастер у Београду, те докторске студије у Холандији, а тренутно ради у "Гуглу"

Лепи Мића је често током учешћа у ријалитију помињао Сару на коју је поносан. Једном приликом открио је и да је и он живео у сиромаштву, док је гајио своју ћерку, те да се увек трудио да она не примети да немају новца.

- Ја сам своју мисију завршио. Друга је ствар да имам 30 година... Ја сам своје дете одшколовао, она живи од своје школе. Она је магистар, доктор инжењер, има свој хлеб. Не морам да се борим да заврши средњу, основну школу, ја проблем немам. Чекам само године да добијем пензију. Отворићу нешто кад будем у пензији, немам проблем. То је разлика између мене и осталих. Имао сам проблем 90-тих година, а они тад нису били ни рођени. Ја сам сачувао све, одгојио дете, одгајио, одшколовао, сачувао брак, зато кажем да сам тата. Имам мир, немам проблем да размишљам шта има Снежана шта да једе. Имам проблем да ли је Сара у хотелу А или у хотелу Б категорије. Али имао сам проблем да је ишколујем, да не примети немаштину, да изађе из те приче неоптерећена. И кад има и кад нема, она то није знала, она је за себе имала и није приметила никакав проблем - испричао је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".