Легенда кошарке, Дејан Бодирога, био је власник велелепне виле у Калуђеровини код Тивта.

Бивши спортиста је смој омиљени "дом" продао једном Русу за два милиона евра пре неколико година. На том плацу је планирано да се сагради огромни хотелски комплекс. Бодироги је комшиница била певачица Нада Топчагић.

- Та Бодирогина кућа је била велелепан објекат. Нови власник Рус ју је неколико месеци након куповине срушио са још два објекта поред Дејанове куће како би саградио хотелски ризорт. Тога још нема. То је ту, поред ове огромне виле са оградом на обали. Штета. Баш је била урађена с пуно стила, једна од најлепших овде. Дејан је ту некретнину пазарио у прилично лошем стању, била је руинирана и запуштена, па ју је преуредио по свом укусу и силне паре је дао за њу. Он је овде најчешће боравио током лета с породицом, а његов брат је чешће био ту, па и током зиме - испричао је за домаће медије Бодирогин комшија.

Фото: АТА имагес

 

Дејану и његовој породици, жени Ивани и сину Николи је ова кућа била веома значајна: 

- Ујутру, прва слика по буђењу нам је море, острво и део залива. Тај тренутак је чаробан. Кад је напољу топло, отварамо прозоре и слушамо таласе. Ивана и ја волимо да пијемо кафу на некој од тераса, а омиљена нам је она у приземљу - истакао је Бодирога.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: