Појава бразилске певачице Розане Фијенго на црвеном тепиху изазвала је велику пажњу на друштвеним мрежама након једног појаве једног снимнка.

Иако има завидну фигуру на којој јој могу позавидети младе девојке, када се окрене изгледа изобличено и неприродно што је изазвало негативне коментаре на друштвеним мрежама.

Певачица је прошетала у сребрној дугачкој тоалети, а када се окренула њено лице је шокирало све. Очи се нису виделе од затегнутог лица, а она није могла да се насмеје како треба. Многи су остали згрожени овом сликом рекавши да је човечанство дотакло дно и да је претерала са пластичним операцијама.

- Стигли смо коначно до злогласне дестинације познате као Пакао. Уживајте у боравку.

- Екстреман хорор, Ноћ вештица.

- Куда иде овај свет?

- Она треба да остане код куће. Подигла је лице са свом том пластичном хирургијом и не изгледа то добро

- Не желим ни о коме да причам али ово су екстреми - били су неки од коментара.

 

 

Многи су се сложили да је ово резултат претеривања у "улепшавању" и да свако изгледа боље у природи него након оваквих интервенција, нарочито ако оне постану његова зависност као што је то очигледно случај са овом певачицом.

Иако у снимку није наведено о коме се ради, корисници ове мреже су схватили и навели да је реч о бразилској певачици Розани Фиенго.Ова уметница данас има 70 година а њен највећи хит била је песма "О Амор ео Подео" која је била део саундтрека односно музичке нумере теленовеле "Мандала".

 

 

Певачица је рођена у насељу Брас у Сао Паолу, а афинитет ка музици показивала је са 13 година када је почела да пева у бенду свога оца "Казанова".

 

 

Позната уметница има много издатих плоча иза себе, учешћа на многим престижним фестивалима и њена каријера је била у успону током 70-их и 80-их година а многи су је упамтили по лепоти која је била свог времена.

Република