Рада Манојловић недавно је требало да одржи наступ на Илиџи, манифестацији у Босни и Херцеговини. 

Фото: АТА имагес

 

Њен наступ је отказан, а како се наводи, пре гостовања певачице бикови су успели да пробију ограду и прегазе децу и људе који су се налазили у близини тог места. 

Том приликом је повређено неколико особа, али нико није страдао, што се често дешава када су овакве несреће у питању, а читва манифестација је отказана.

- Интересовање за Радин наступ је било огромно, њу Сарајлије обожавају. Она је дошла чак неколико дана раније у Сарајево. Мало је уживала, шетала Башчаршијом, али је снимала и неке занимљиве рекламе. Требало је да гостује и на теферичу и кориди као специјална гошћа. Ипак, дошло је до те страшне несреће с биковима који су повредили масу људи, па је догађај отказан. Раду је та вест јако потресла. Сестра Маја ју је једва утешила, али се мало смирила кад је сазнала да ће с повређенима све бити у реду и да је све могло много горе да је све могло много горе да се заврши.

Рада је потврдила ове наводе.

- Истина је да је дошло до несреће. Требало је да гостујем на теферичу и кориди, али се десио тај несрећни случај. Како су ми рекли, нажалост, бикови су излетели из ограђеног простора и прегазили неку децу и људе. Рањени су и зато је отказана цела прослава. Ја немам контакт с том децом, то је тужна вест, али ја свим повређенима желим брзо оздрављење. То су ипак бикови, то су озбиљне звери, тешки више од тону. Сам Бог их је спасао да не буде још горе - поручила нам је Рада.

Ало!/Курир