Јавност у Србији али широм региона остала је у шоку након што је Кристина Салковић, супруга горштака Данијела Данета Биорца, обелоданила на друштвеним мрежама да је била жртва породичног насиља.

Фото: Инстаграм принтскрин/кристина_краљицааа

 

Она је раније оптужила Данета и његову мајку, назвала их је лажовима, преварантима, глумцима и лудацима... Оптужила их је да су је тровали, да је завршила у болници. Како је за Курир говорила, потврђено јој је да су јој црева нечим уништена и да има јако тешко обољење које не може да се излечи, као и да Дане не жели ни слику њиховог сина да јој пошаље.

Фото: Јутјуб принтскрин/ХYПЕ ТВ

 

Сада је Кристина у великој исповести испричала како је заправо изгледао њен живот на Голији тврдећи да се и даље осећа јако лоше.

- Он је говорио све време да би волео да дођем, да тражи жену, да хоће да има децу и све то. И ми смо тако писали и ја сам одлучила да одем тада код њега, да се упознамо још боље и да останем. Па било је у почетку баш тешко. Поготово кад је зима, били су велики снегови по два, три, четири метра. Он је волео и хтео да се снима за телевизију. Ја нисам желела, али ме је он терао сваки пут да се снимамо, да би он узео новац и донације од добрих људи који су помагали. И тај новац је трошио само на себе, иако су људи то слали за Јована, за наше дете - тврди Кристина.

Потом је открила и да им је дете болесно, те да је њена мајка дечака водила код лекара у Сарајево.

- Ја сам силом морала њега измољавати и плаћати пут, некада је и он, не могу душу да грешим и да сада лажем, али је буквално, чим се спомене одлазак, само паре прво споменуо. Ништа дете, ништа болесно. Дете је било у Сарајеву у болници, једва је остало живо. И ко зна сад шта се дешава - прича између осталог Кристина.

 


Онда се осврнула и на своје тврдње одраније да су је тровали због чега има трајне проблеме са цревима.

- Ја сам одлазила код ње (свекрве) понекад кад дете иде доктору па свратим оно да га види и то. Ја сам јела посебну храну, мени су давали посебну храну и пиће, они су јели нешто своје - испричала је за Хyпе ТВ.

У разговор се укључила и Кристинина мајка која тврди да је у једном тренутку посетила ћерку те да је затекла да лежи као костур и да су јој испали зуби. Тада је желела да води ћерку и унука са собом, али је дете, које је наводно плакало, узела Данетова мајка.

Кристина тврди и да је Дане наводно вређао њихово дете које има здравствени проблем. Како тврде Кристина и њена мајка, она ће морати да прима терапију до краја живота.

- Желим само дете своје, да ми се врати што пре, јер је и болестан, и патим наравно за њим као и мајка свака, да ми се врати дете.

Иначе, Дане се раније огласио и на све оптужбе које је Кристина објавила на Инстаграму изјавио за Блиц да "јој је изгледа хакован профил".

Курир.рс/Yоутубе Хyпе ТВ