Глумица Драгана Мићаловић (33) је недавно открила јавности своју велику тајну коју је месецима успешно скривала. Наиме, већ у децембру прошле године, Драгана је купила стан, али је одлучила да ову вест задржи за себе и не подели је ни са најближима. Недавно је, међутим, одлучила да подели своје емоције са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм, објављујући снимке на којима се види како плаче од узбуђења.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм

 

Емоције су је преплавиле, али не због тужних догађаја, већ због радости коју је осећала због завршетка радова у свом новом дому. „Ближи се крај овом хаосу“, изговорила је кроз сузе, откривајући да је узбуђена због завршетка радова у свом новом стану. Следећим снимком, Драгана је показала како кутије са намештајем пристижу у њен нови дом.

Глумица је крајем прошле године купила стан у српској престоници, али је одлучила да ову информацију задржи за себе. Чак ни њени најближи нису знали за овај корак који је Драгана направила. „Још увек нисам свесна шта сам постигла“, изјавила је она, признајући да је месецима водила борбу са мајсторима око завршетка радова. Овај подухват је био скривен чак и од њене породице, а Драгана је истакла да је научила много током овог процеса.

Драгана Мићаловић је коначно одлучила да подели своју тајну са јавношћу, откривајући да је купила стан још прошле године. Њене емоције су биле јасно видљиве на снимцима које је поделила на друштвеним мрежама, показујући колико јој значи завршетак радова у њеном новом дому. Овај корак ка сопственом дому је за њу био посебно емотиван, а њена искреност је наишла на позитивне реакције њених пратиоца.

Република