- Како улазиш у неке године, гледаш да ти буде брзо, једноставно и лако - казала је Гоца Тржан прво, па наставила: - Ове удараче од четири сата не могу да поднесем. Ти што мисле нешто, немају појма! Има будала који су на цијалисима, камаграма, вијаграма... Ја се дружим са мушкарцима који са мном причају као да сам мушкарац.

Иначе, Гоца Тржан је позната као неко ко нема задршке, а недавно је проговорила о брачном односу и изнела став који је многе изненадио.

Како је певачица истакла, по њеном мишљењу се љубав у браку не подразумева, већ је у питању компензација новчаних средстава како би се прехранила породица.

Фото: АТА имагес/М. П.

 

– Љубав се у браку не подразумева, то је економска и социјална заједница, и када се ствара породица у већини случајева се гледа ко колико има новца. Тако да што се тиче других људи то је на крају њихов начин и коме ја могу да судим, ја не могу ходати у туђим ципелама – рекла је Гоца у једној емисији на ТВ Пинк.

– Ја сам научила у животу да су срећна деца она којој су родитељи срећни. Уколико од раног јутра немам осмех већ видим да ту нешто не ваља, срећа су инциденти, не треба да стремимо срећи већ задовољству, јер је срећа променљива. Неће мене усрећити много новца него пријатељи и породица око мене, ја стварно тако живим и драго ми је да сам тако лепо васпитана – додала је певачица.

БОНУС ВИДЕО: