Миљана и Марија су биле на разговору са челницима ружичасте телевизије: 

- То се код нас никад не зна, разматрамо још понуду. Знам да сви чекају мој улазак, а морала сам због Жељка и здравственог стања да будем код куће и једино ми ова сезона остаје пошто унук иде у предшколско. Ако бих ишла, ишла бих само у ову сезону, јер после тога нећу јер креће у школу. Размишљам унапред о многим стварима. Знам да ме људи воле, али тешко се одлучим за ријалити – каже Марија за "Супер ТВ" и додаје да постоје разлози због којих би ушла.

Фото: АТА имагес

 

- Ако је у интересу Миљане да она не буде усамљена јер Тијана и Ана су самосталне и радно способне девојке, онда бих ушла. Миљана ми се чини да је тамо усамљена, са свима се посвађа и жао ми је да тамо нема никога са ким може да седне и поприча. Не знам још, али размишљам, глава ми је пребукирана свим и свачим па ћемо видети на крају како ћу да одлучим и шта.

Марија је до детаља открила како је протекао сусрет Миљане и Жељка са Иваном:

- Све је било у реду. Нисам размишљала како ће бити и нисам ни очекивала, али све сам урадила и увек ћу све урадити у интересу Жељка. Гледам да он буде срећан и да његово детињство буде срећно и да се не игра са туђим очевима на мору, него са својим. Прешла сам преко свих увреда јер се то лично односило на Миљану и на мене, дете није дужно да испашта због тога и дозволила сам да се видимо. Све док сматрам да је то у реду и да Жељку прија, ја ћу да радим на томе - истиче она и додаје да се Жељко чује са Иваном.

Фото: АТА имагес

 

- Жељко је у вртићу, не пита за Ивана јер је његов цео дан испуњен па не размишља о томе што је било. Цео дан је у обавезама, у игри и бави се својим стварима, али се обрадује када га отац позове и види се са њим и чује као и свако дете.

После бројних увреда Марија је решила да Иван увек може да посети Ниш и проведе време са Жељком:

- Жеља ми је да Жељко порасте и да га изведем на прави пут, али да буде срећан првенствено и због тога прелазим преко свега. Кад није Иван ту, трудим се да му сваки дан улепшам, да буде нека новина, да не тугује, нити да се осети мање вредним јер не расте уз оца. Иван је добродошао – каже Марија.Ријалити учесница каже да је Ивана Маринковића у своју кућу примила само зато што унуку Жељку жели све најбоље.

БОНУС ВИДЕО: