Катарина Радивојевић важи за једну од најлепших српских глумица, која је срца публике освојила улогом у филму "Зона Замфирова".

Лепа Катарина веома вешто крије приватни живот, а у медијима се појављује искључиво када говори о послу, новим пројектима и улогама.

Глумица је једном приликом направила преседан и открила како се негује и да ли је радила неке естетске корекције.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Ја сам тип који не уме ништа да сакрије, тако да сам увек искрена са својом публиком. Мислим да је за мој изглед највише заслужна генетика и све би вам било јасно када бисте видели моје родитеље... Не бих да се хвалим, али ја сам и целог живота вежбала. То је помогло мом телу да буде у тонусу и онда када због обавеза не стигнем да тренирам две или три недеље. Тело памти и успева да задржи добру форму, рекла је тада Катарина.

Истакла је да се скроз препушта свом лекару, у чије знање и стручност бескрајно верује, када је у питању нега лица. Сматра да је велики естета и професионалац и уме све да уради умерено, на прави начин.

- Помало радимо ботокс, толико да и даље могу да се намрштим јер то морам због посла. Слажемо се да је мање - боље. Третирали смо цело чело и мало око очију, боре смејалице. Имам изузетно светле очи и шкиљим, па када се лето приближи крају, види се понека бора вишка. Он ми тада каже: 'Кренула је бора'. Тада додамо ботокс, ако ништа не снимам, рекла је глумица.

Истакла је да се родила са пунијим уснама, иако су медији често спекулисали да их је повећавала.

- Није било потребе да нешто мењам. Разумем девојке којима интервенције дају самопуздање, али то би требало да се уради са мером и не би требало претеривати. Моје искуство је показало да жене које пуно тога мењају на себи, то раде јер нису сигурне саме са собом. Када бисте видели мог тату било би вам јасно да су моја уста природна. Он је остарио, али и даље има та уста, поручила је глумица тада за К1 телевизију.

- Моја нега подразумева само крему, ништа специјално. Волим јапанску козметику. Редован сан је такође важан за изглед и трудим се да увек спавам осам сати. Нисам чак ни зубе избељивала, испричала је Катарина.

БОНУС ВИДЕО: