Након што је 20. августа поднела званичан захтев за развод од Бена Афлека, Џенифер Лопез је показала да је у добром расположењу током доделе Златних глобуса 2024.

Фото: Профимедиа

 

-Могло би се рећи да сам донекле стручњак, рекла је. Не толико о браку, колико о венчањима - рекла је Џеј Ло.

Иначе, иза себе има чак 4 брака и мноштво љубавних веза, те се често коментарише да не може да издржи сама као и да олако улази из брака у брак.

Ојани Ноа (1997-1998)

Први брак Џеноифер Лопез био је са тадашњим конобаром Ојанијем Ноом, а њихова љубав трајала је мање од годину дана.

Након развода Ојани је покушао да направи филмску каријеру , појавио се у неколико филмова и радио је као продуцент. Планирао је да објави књигу о браку са Џенифер Лопез, али певачица га је 2006. године тужила и спречила у тој намери.

Крис Џад (2001-2003)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cris Judd (@cjudd)

Љубав између Џеј Ло и Криса планула је на снимању њеног спота за који је управо он радио кореографију. Пар се венчао 2001. године, да би већ годину дана касније Лопезова поднела захтев за развод.

Марк Ентони (2004-2014)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Таман кад су сви помислили да се певачица коначно скрасила и да ће у овом случају она народна изрека "трећа срећа" уродити плодом, било је потребно свега 10 година да Џеј Ло то демантује.

Пар је најавио раскид у лето 2011. године, а Џеј Ло је коментарисала њихов раскид: "Понекад не функционише - и то је тужно. Али остајем вечити оптимиста о љубави. Верујем у љубав", рекла је она и додала "То је још увек мој највец́и сан. Позитивна сам и одлучна да наставим даље са својим животом, одгајам своје бебе и радим најбољи посао који могу као мајка, забављач и особа. Сада се радујем новим изазовима. Осећам се снажно".

Алекс Родригез (2017-2021)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

После две године забављања, Лопез се верила за бејзбол звезду Алекса Родригеза 2019.

Четири године, Лопезова и Родригез су живели заједно са своје четворо деце: Њеним близанцима са Ентонијем и Родригезове ћерке са бившом женом Синтијом Скуртис.

Док је јавност ишчекивала њихово венчање, њих двоје су вешто оклевали избегавајући конкретне одговоре на питања о венчању. Међутим, љубав је пукла 2021. године.

Џеј Ло и Бен Афлек деле имовину: Латино дива спремна да затражи своје - 640 милиона долара је у оптицају

Бен Афлек (2022-2024)

Пар се венчао 2022. године, а јавност је била одушевљена филмском љубавном причом овог пара. Многи су веровали да ће њих двоје бити заједно до краја живота, међутим све чешће се шушкало да је њихов брак пред пуцањем, те да се често свађају што се касније испоставило тачним.