Током јула ове године, свет је обишла вест о томе да је најлепша арапска принцеза Шаика Махра бинт Мохамед бин Рашид ал Мактум путем Инстаграма оставила свог мужа.

Наиме, на њеном профилу објављена је једна веома директна порука која је потписана са "твоја бивша жена".

- Драги мужу, пошто ти друштво праве други, овим проглашавам наш развод. Разводим се од тебе, разводим се од тебе и разводим се од тебе. Све најбоље. Твоја бивша жена - написала је принцеза на Инстаграму, преноси НДТВ.

Овај потез покренуо је велику лавину, а убрзо су уследиле тврдње како јој је хакован профил, те да је порука лажна. Међутим, ова објава и месец дана касније постоји на принцезином Инстаграму.

Сада је објавила једну веома емотивну поруку коју је посветила оцу, а за којег кажу да му је управо она миљеница.

- Драги оче, хвала ти за сву твоју подршку. Хвала ти за љубав. Хвала што правиш нову еру тако праведном, праведном за све. Моје пуно поштовање и љубав за тебе - написала је Махра и објавила фотографију на којој се грли са својим оцем.

Шеика Махра је ћерка Мохамеда бин Рашида Ал Мактума, владара Дубаија и премијера УАЕ. Шеик Мохамед је наводно један од највецћих земљопоседника у Великој Британији, који држи више од 40.000 хектара широм Лондона, Шкотске и Њумаркета, објавио је Гардијан 2021.

(Курир)