Оптужени је изнео и детаље о свом коришћењу стероида, истичући да је то почео да користи пре Нове године и да је то имало утицаја на његово понашање.

Фото: Д. Миловановић, МУП

 

Масовни убица Урош Блажић шокирао је присутне у судници Специјалног суда у Београду својом изјавом да је имао преписку на "Воцапу" са својим пријатељем Виктором Ђорђевићем и једном девојком те кобне вечери. Он је истакао да је почео да користи стероиде пре Нове године и да се осећао ненормално те вечери када је починио злочин. Блажић је нагласио да не може да пронађе оправдање за своје поступке, али је истакао узроке који су довели до те трагедије.

Оптужени је изнео детаље о свом коришћењу стероида, истичући да је то почео да користи пре Нове године и да је то имало утицаја на његово понашање. Такође, нагласио је да се осећао ненормално те вечери, што је додатно допринело трагичним догађајима.

У току суђења, Урош Блажић споменуо је свог пријатеља као једног од учесника у преписци која је претходила злочину. Занимљиво је истаћи да је овај пријатељ раније носио име Никола Ђорђевић, који је иначе познати јавности као ријалити учесник и бивши дечко певачице Сање Вучић.

Фото: МУП, Новости/Инстаграм принтскрин/никола_ђорђевицц

 

Изношење одбране оптуженог изазвало је различите реакције у јавности. Многи су згранути Блажићевим покушајем да пронађе оправдање за своје поступке, док су други заинтересовани за детаље о његовом коришћењу стероида и утицају тога на његово понашање.

Породице жртава и преживели су са пажњом пратили суђење и Блажићево изношење одбране. Њихове реакције на ове нове детаље и покушај оправдања за злочин су кључне за даљи ток суђења и доношење пресуде.

Након изношења одбране, суђење масовном убицу Урошу Блажићу улази у завршну фазу. Са новим детаљима о његовом менталном стању и околностима које су претходиле злочину, очекује се да ће се јавност интензивније бавити овим случајем. Даљи ток догађаја биће од пресудног значаја за правду и мир породица жртава.

Република