- Иако нисам присталица јавног мњења и тога да се ствари из приватног живота провлаче по жутој штампи... мада вероватно већ сви знате... Па да се и ја огласим. Званично разведен! - открио је он пре извесног вре

мена на Фејсбуку, а прошле године су га камере "Папарацо лова" ухватиле са новом партнерком.

 

Фото: В. Данилов

 

 

Пар ужива у љубави, а Бајага се чак преселио код своје изабранице, која иначе, није позната јавности.

Судећи по кадровима, може се стећи утисак да су сличних година, те нема сумње да се и те како добро слажу и уживају у романси.

Иначе, један корисник Твитера, како је написао на свом профилу, доживео је непријатни ситуацију са музичарем Момчилом Бајагићем Бајагом, ког је сасвим случајно срео на Ади Циганлији.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

 

Наиме, корисник Твитера је пре годину дана испричао да је шетајући Адом Циганлијом уочио нашу заставу која се вијорила и желео је да направи што лепши кадар, па је све време сликао и снимао, а у том моменту се на бициклистичкој стази појавио Момчило Бајагић Бајага са новом партнерком.

 

 

- Пазите сад ово. Иде низ. Враћајући се са Аде приметим велику српску заставу која се супер вијорила на ветру са мостом на Ади у позадини - започиње причу корисник Твитера и наставља:

- Како сам се кретао ка њој била је све крупнија и хтео сам лепо да је кадрирам у употребим цинематиц моде са телефона. У једном тренутку застава је стајала тачно испред моста стварајући илузију да стоји на врху моста али су ми за добар кадар сметале жице које су се налазиле испред.

Фото: В. Данилов

 

 

- И тако ходајући напред да ухватим кадар без жица, у кадар упада Бајага који млатара руком и не дозвољава да га сликам??? А ја у фазону особо нит сликам тебе нити си битан у мом животу јер те не слушам нити готивим.

- Како сам већ дошао на метар од њега питао ме је - Чему слика? На шта сам ја рекао: "Сликам заставу иза (нисам чак ни хтео да кажем: "Иза Вас или тек намерно иза тебе"). На ГИФ-у се види то негодовање.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: