Она има 72 године и најстарији је модел на платформи.

Мишел Харденбрук је у подкасту "Soft White Underbelly" објаснила да је ушла у целу причу након што је отпуштена са секретарског посла у својим педесетим.

- Неко кога сам познавала предложио ми је да урадим сензуалну масажу целог тела са срећним завршетком и рекла сам "Боже, како звучи лепо, шта је то?" - рекла је.

Мишел је наручила себи сто за масажу и прионула на посао, брзо схвативши да привлачи све више муштерија.

- За четири дана имала сам 25 термина. Постоји тржиште за жену мојих година, али 25 термина за четири дана је превише - објаснила је она.

Мишел је убрзо схватила да многи њени клијенти желе више него што она нуди и да постоји много већа потражња за класичним интимним односом.

Како 12 година није имала односе, није била сигурна баш у доношење одлуке да почне да се бави правим сексуалним радом, али је убрзо добила 100 редовних клијената. Међутум, десило се затварање услед пандемије ковида-19.

Али непосредно пре него што је пандемија окренула свет наглавачке, Мишел је имала своју личну здравствену кризу.

- Имала сам медицински преглед и показао је да имам масу у стомаку и морала је да буде извађена. Знала сам да нећу моћи да радим шест недеља па сам морала да радим нешто друго, морала сам да имам неки други извор прихода док се опорављам од ове операције.

Мишел се пријавила на "OnlyFans" и врло брзо се десило то да је њен садржај био и те како тражен. За то је заслужна тактика постављања једног видеа на тадашњи "Твитер", у виду рекламе.

Један негативан коментар изазвао је даљу лавину дељења - људи су се ругали њеним годинама и тежини, али њена вирална слава донела јој је на платформи "OnlyFans" претплатнике и новац. 

У фебруару 2020. је зарадила 31.000 долара.

Ствари су се поново промениле у јесен 2023. када је Мишел контактирала менаџерска агенција и понудила јој да њену каријеру модела за одрасле подигне на виши ниво.

Услед тога, Мишел је само у априлу ове године зарадила је 49.000 долара.

Иако је бављење сексуалним радом негативно утицало на њене породичне односе, генерално њен живот је бољи него што је икада био.

- Захвална сам сваком мушкарцу који жели да ме види голу - закључила је у подкасту.

У подкасту је додатно објаснила кроз какве је све животне и здравствене потешкоће пролазила, као што је чињеница да је припадала култу, али и да новац троши на негу 37-годишњег сина који је инвалид.

(Она.рс/Soft White Underbelly)

БОНУС ВИДЕО: