Јована Јеремић и Драган Станковић као да су створени једно за друго. Водитељка јутарњег програма на Пинк телевизији је пре неколико дана организовала прославу рођендана за ћерку, а сада је открила како је њен дечко прихватио Леу. На прослави је био и њен бивши супруг Воја, а то је многе изненадило како је успела да балансира између садашњости и прошлости, постави за сто Драгана и бившег мужа. 

- Драган је лав, она њега обожава, кад нисам у прилици и кад водим "Јутарњи", он јој ујутру да доручак, одведе је код моје снаје и пољуби је. И то нема цену. Драган је неко ко је обележио мој живот. Драган Станковић заслужује сваку врсту поштовања са моје стране. И ја се трудим увек да му одам то поштовање јер сматрам да је љубав, поред емоција, нешто што захтева једну врсту одговорности. И то је проблем данашњих мушкараца што они и под љубављу сматрају и секс. Се*с је само пропратни део, један елемент љубави. На прво место су поштовање и сигурност. И могли бих сав се*с овог света да трампим за ово што сам навела, а то су поштовање и сигурност. Посебно што ја нисам жена телесног, већ и духовног састава - па се дотакла и прича о њеној трудноћи о чему се учестало писало ових дана.

- Бесмислице, глупости. Трудна је Драганова снаја, не ја. Мене то не интересује. Ја децу сад нећу. Мени су деца сада само проблем и сметња. Ја нисам тип жене која се бави трудноћом да би везала мушкарце за себе. За мном су мушкарци губили главу због моје фаталности према њима и мог односа према њима. Ја сам их бескрајно волела. Као што волим и Драгана. Он је мушкарац којег највише волим у животу. И ког сам највише волела сада у животу. Тако да деца су само производ љубави. Деца нису начин да се задржи брак. Нити су начин да се освоји нечије наследство, паре или тако даље, то мене не интересује. Мене сада интересује да градим своју каријеру ван граница Србије и Балкана, јер ја сам освојила цео Балкан и Словенију и Македонију и Црну Гору и Хрватску, чак и Бугарску. Па чак и један део Румуније, смем слободно да кажем. Налазила сам се у више улога (Његош, Џеки Кенеди, царица Милица, Мерилин Монро), јер ми то добро иде, несуђена сам глумица, требала глуму да упишем. Мој циљ је сада да од своје 33. односно 34. године (25. октобра пуним 34) градим једну светску каријеру, пре свега проамеричку, али самим тим и светску. Мој следећи циљ је да постанем најпознатија холивудска звезда - била је јасна Јована.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: