Српска дива је изгледала фантастично у скупоценој одевнј комбинацији коју је носила током Филмског фестивала у Сарајеву. Певачица је утиске поделила на друштвеним мрежама. 

Сека је често активна на Тик Току, а сада се обратила једној жени која је оставила негативан коментар на основу њеног облачења. Жена јој је замерила што исту торбу носи неколико пута, а у Секи је то пробудило бес.

- Не знам зашто сам морала да прочитам тај коментар на мом Инстаграму, али пише: "Ова жена је ову торбу у последње време носила 5 пута". Пет пута? Па? Шта је проблем? Где је проблем тачно госпођо, у мозгу вашем или у мојој торби?", започела је.

- Је л' заиста људи мисле да једна жена треба торбу да носи три пута, ципеле пет пута, хаљину једном? Зар стварно мислите да мене заболе шта ћете ви да мислите да ли сам једну хаљину обукла два или три пута? Моја хаљина, ја презгодна, прелепа, носићу је 150 пута ако треба, али никада нећу обући оно што ми се не допада и у чему се не осећам пријатно. Оно у чему се осећам носићу 100.000 пута. Жене, немојте дозволити да вам се намеће овакво правило, јер то није правило. Правило да уживате у својим стварима и да носите ви њих, а не оне вас- поручила је Сека.

БОНУС ВИДЕО: