Претходни месеци су за чувеног рокера Милића Вукашиновића били и те како исцрпљујући. Након што му је откривена проширена анеуризма у левој нози, он је морао да се оперише како му не би ампутирали доњи екстремитет. Опоравак није прошао добро јер је зарадио болничку бактерију, а након тога су му нашли воду у плућима и морао је да користи кисеоник. А онда је уследио - инфаркт.

Милић је сада рекао да има нове проблеме, овог пута са десном ногом, због које иде на терапије.

Фото: АТА имагес/М. Маричић

 

 

- Ја сам оперисао леву ногу где су ми уградили вештачку вену, требало је и десна да се оперише. Преостале су ми четири анеуризме које нису превелике. Међутим, сада ме боли десна нога, стопало, отишао сам код истог хирурга, он је урадио скенер и рекао да не може да се оперише јер имам лоше крвне судове. Од колена надоле су они ситни и разбацани. Не може да се уради као на левој нози. Ако не успем да повратим крвоток у тој нози, прети опасност. Рисканто је да се отвара нога, јер би морала да се одсече, у случају да не успе - прича Милић и открива да пије неколико терапија.

- Пијем разне терапије. Имам терапију за притисак, за ногу, за разређивање крви имам две терапије, пијем шест-седам таблета да ми се одржи стање срца и стање крвних судова - рекао је.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Иако су га спремали за операцију срца, до тога није дошло јер је рокер имао лошу крвну слику, али сада се, након свега што је прошао, осећа добро.

- Моје срце је добро. Они су хтели да ми ураде два стента, али због болничке бактерије сам толико ослабио, добио сам упалу плућа, воду у плућима, инфаркт, доктори су ми спасли плућа и срце, али стентове нису могли да ми уграде јер сам био анемичан. Морао сам да поправим крвну слику да би ми урадили стентове. Медутим, када сам поправио крвну слику, ја сам се поправио скроз. После магнентне резонанце, после које се убризга тако неки, како они зову "контраст" да би се видело какви су крвни судови. Мени се срце повратило. Најбоља докторка за слабо срце је моја докторка Драгана. Она је задовољна, срце је о-кеј. Имам опет за месец дана контролу.

Како је објаснио због болова у нози, слабије хода, али верује да ће након терапија и бити боље.

- Ходам, али се слабије се ослањам на ту десну ногу, а боли ме то стопало. Мени је доктор препоручио хипербаричну комору, мислим да би ми оне помогле да ми стопало прокрви.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: