Александар Цветковић кога већина зна као Салета Тропика, искрено је причао о свом односу са бившом женом, певачицом Јованом Пајић. 

Сале је признао да је тешко поднео развод, али да су њих двоје у одличним односима: 

-Сви знате да сам ја преживео и бол, и све... Све је то нормално, треба преживети. Јована и ја смо данас супер партнери у родитељству, подједнако смо строги. Деца су ту да буду деца, а ми смо ту да будемо родитељи. Боримо се, држимо све конце у рукама. За децу постоје ограничења, морају да науче да поштују себе. Деца улазе у неке године кад морамо да будемо будни сви, да пратимо све. Јована и ја смо тако васпитани, имамо децу, нема смисла да причамо нешто ружно једно о другом, тако јесте између нас - рекао је Сале тада и додао: 

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Био сам под кочницом током спремања албума... Бог ми је највише помогао, вера. Да ли је довољно добро, да ли би требало то да се сними, увек питања... Дошло је наших пет минута. Прошле су неке тужне године, сви смо срећни, задовољнији. Корона, развод, све је то кочило. Тешко је да се човек подигне из такве врсте бола. Ја сам већ дуго на правом путу. Срећан сам, емотивно сам испуњен. Љубав утиче на све, моја девојка и ја смо супер пар. Причали су ми некад да берем паприку, кад сам био млађи, а сад бих ишао да радим то... Често ми не прија град, све је брзо, ишао бих тако у природу. Мало-мало па побегнем из града, мама ми је са Власинског језера, тамо се одмарам често. Језеро, залазак, излазак сунца, најлепше нешто на свету.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је истакла да би желела да се заљуби поново:

- Кад имаш двоје деце, прво гледаш њихов интерес. Имам њих, живим са њих две и то је оно што желим. Волела бих да се поново заљубим, да имам партнера, да проводимо заједно време, да путујемо, али да будемо на две адресе. Верујем да само тако може да траје. Мислим да би живот под истим кровом био превелики стрес за Хелену и Ђину, а сигурно је и да би нестала магија.- искрена је она: 

- Мислим да је почетак краја сваког односа тренутак у коме се јави жеља за поседовањем, свеједно да ли мушкарац жену или жена мушкарца. Људи све више имају ту потребу, али зар није лепше да једно другоме будемо - избор. Зар није лепше да он буде мој избор, ако треба, упркос свима и упркос свему? Мислим да бих могла да такву намеру препознам на километар. Желим да се у мом животу појави неко ко ће бити отворен, према коме ћу ја бити отворена, да се међусобно подржвамо, да разговарамо... Тешко је да у овим годинама упознам некога ко иза себе нема брак, озбиљну везу или децу. Волела бих да и њему његова деца, ако их има, буду приоритет, али да обоје желимо да будемо једно с другим. Не желим да икада више нешто морам. Што сам морала - морала сам - истакла је она, а пренео "Сторy".

БОНУС ВИДЕО: