Венчање норвешке принцезе, Марте Луиз и самопрозваног шамана из Калифорније Дурека Верета одржано је у грану Гирангер, уз присуство многих чланова краљевских породица и Шведске, а међу званицама се нашла и певачица Емина Јаховић. 

Пар је у дугогодишњој вези, а када се сазнало да су заједно, везу су почели да прате многи скандали. Марта се одрекла норвешке круне управо због шамана Дурака који је популаран у Холивуду.

Њихову везу од почетка прате бројни скандали, јер се Марта одрекла норвешке круне због шамана Дурака, који је добро познат у Холивуду.

Венчање је одржано у великом белом шатору у Гирангеру, граду на обали фјорда који је проглашен за светску баштину Унеска. Марта Луиз је носила традиционалну белу венчаницу и тијару коју јој је поклонио деда, краљ Олав, за њен 18. рођендан, док је Дурек носио црно одело са позлаћеним појасом и краватом.

Наша певачица Емина се на венчању појавила са скупоценим накитом. Око врата је имала моћну огрлицу са смарагдима. Касније се певачица пресвукла у кратку црну хаљину која је додатно истакла њене дуге и затегнуте ноге. Око врата је ставила и бисере, док је на ногама имала салонке. Елегантно и са стилом.

Певачица је једном приликом открила да јој несебичну подршку у потрази за унутрашњим миром пружа духовни учитељ, шаман Дурак, уз чију је асистенцију поринула у најскривеније делове свог бића.

- Било је то помало застрашујуће искуство, али изузетно инспиративно. Свако од нас у себи има духовног вођу који се приказује у виду карактеристика неке животиње. То, међутим, није статично, већ променљиво, у зависности од фазе у којој се налазимо. Реч је духовном путовању на којем се сусрећете са животињом која описује ваш карактер. На “Јутјубу” постоји много видео-клипова који вам у томе могу помоћи, док сам ја то урадила са својим духовним учитељем који ме је водио кроз то јединствено искуство. Помогла ми је да визуализујем атмосферу у којој сам се сусрела са животињом која влада мојим бићем, односно описује моју унутрашњу снагу. То је био вук. Одувек волим животиње, али никада раније нисам осетила толику љубав према некој од њих. Очекивала сам да ћу бити врабац, али испоставило се да сам много снажнија него што сам мислим. Шалу на страну, када сам сазнала шта вук представља, схватила сам да ми тај опис заправо у потпуности одговара. Допало ми се оно што сам чула, рекла је једном приликом за Хелло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

БОНУС ВИДЕО: