Певачица Сања Малетић (52) породила се крајем јуна и на свет донела ћеркицу којој су дали име Вања.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Сања је трудноћу крила од свих, а сада је свима показала своју наследницу, коју је данас крстила у Храму Покрова Пресвете Богородице на Звездари.

Мама и беба позирале су у народној ношњи, а малена Вања је наногама имала и опанке.

- Данас 1. септембра 2024 год крстили смо у Храму Покрова Пресвете Богородице на Звездари, нашу ћерку Вању Стефановић. Вању је крстио Протојереј - ставрофор Драган Предић, а на рукама је држао кум Б. Остојић. Хвала Господу Богу на великој радости - написала је Сања на друштвеној мрежи Инстаграм.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм сањамалетиц

 

Сања Малетић неколико пута је у јавности говорила о трудноћи, вантелесној оплодњи и борби за потомство.

– Докле год дишем, докле год постоји било каква шанса од Бога и природе, ја сам ту и одустати нећу. Не могу да усвојим дете, већ дуго, ја сам ’73. годиште, људи у мојим годинама не могу да усвоје децу. Имаш своју битку, има ту доста неуспеха, ја да сам успела, ја бих до сада то објавила на сва звона. Кад је човек јавна личност, нема времена да жали ни себе ни ситуацију таква каква је. Човек нема времена да се исплаче и одболује када дође кући из болнице него одмах мора да иде даље и завршава друге ствари, друге обавезе – изјавила је Сања једном приликом.

курир.рс/пинк