Глумица Јелисавета Орашанин (35) годинама је део јавног живота, а посебну пажњу је привукла удајом за славног спортисту Милоша Теодосића. Титулу најбољих ногу Србије, коју јој многи додељују, оправдала је више пута. Међутим, изгледа да су велике шансе да понесе још једну титулу и то у виду најбољег тела Србије.

Фото: Бане Т. Стојановиц/АТА имагес

 

 

Јелисавета је објавила фотографију и то из лифта где је успела сасвим довољно да се услика па да Инстаграм дигне "на ноге". Понела је пастелнорозе мини хаљину необичног кроја. Хаљина није имала бретеле, па је отркивала рамена, а материјал је намерно изгледао набрано. Приметно је да она сада има шишке, а целу комбинацију је употпунила Цханел ташницом у коју ни телефон не може да стане и сандалама високих потпетица.

 

 

Уследио је серијал што фотографија што снимака, па су тако њени фанови успели да изблиза виде Јелисаветине дуге витке ноге, гола леђа, док је већа пажња била и на последњој фотографији. Малена хаљина се минијатурним бретелама једва се придржавала на њеном телу. Овде највише долази до изражаја глумичин труд у теретани, па су тако њена леђа, груди и рамена "као саливени".

Креација је поново била таква, да је једва прикривала груди, имала је цела леђа отворена, док је уследио и веома дубок шлиц. Многе даме са домаће јавне сцене могле су само да јој одају признање за малтене званично најбоље тело, а управо тако стигле су похвале од водитељке Александре Јефтановић, глумица Слободе Мићаловић и Тамаре Драгичевић, манекнке и дизајнерке Софије Милошевић, певачице Саре Јовановић и многих других.

За непуних сат времена фотографије су добиле близу 2.000 свиђања, а као и увек уследила је салва похвала за изглед згодне глумице.

Република

Kreacija je ponovo bila takva, da je jedva prikrivala grudi, imala je cela leđa otvorena, dok je usledio i veoma dubok šlic. Mnoge dame sa domaće javne scene mogle su samo da joj odaju priznanje za maltene zvanično najbolje telo, a upravo tako stigle su pohvale od voditeljke Aleksandre Jeftanović, glumica Slobode Mićalović i Tamare Dragičević, maneknke i dizajnerke Sofije Milošević, pevačice Sare Jovanović i mnogih drugih. Za nepunih sat vremena fotografije su dobile blizu 2.000 sviđanja, a kao i uvek usledila je salva pohvala za izgled zgodne glumice.