Прошло је пуних 27 година од како је најобожаванија принецеза на свету трагично настрадала у тешкој аутомболској несрећи оставивши за собом двојицу синова, принца Вилијама и принца Харија.

Иако је прошло скоро 3 деценије од када није жива успомена на њено постојање, њена племента дела и трагичан живот често испуњују ступце домаћих и страних медија.

Често се прича о томе колико је она волела Чарлса и колико је њему само било до тога да се ожени неким ко би испунио очекивања круне, а пре свега његове мајке краљице Елизабете.

Годинама се надала да ће успети да преброди брачне кризе, западала је у тешка психичка стања, патила од булумије, данима и ноћима плакала у четири зида своје собе.

А онда је одлучила да више не чека, већ да затражи развод, који је од Чарлса на крају и добила. Отишла је из краљевске породице, почела да живи живот какав жели, али је увек патила за својим синовима и увек је желела да им буде близу.

Тог трагичног дана, пре тачно 27 година принцеза Дајана и њен тадашњи момак Доди Ал Фајед закуцали су се у зид на прометној деоници у Паризу.

Будући да су је људи обожавали не чуди потреба да се сећају принцезе на све могуће начине, а захваљујћи вештачкој интелигенцији сада имамо прилике да видимо како би изгледала  да је данас жива.

Као што се на горњој фотографији види, принцеза је била и остала права лепотица, са прелепим цртама лица и очима које одушу топлином и добротом.

Ту је и још једна фотограрија а она показује како би принцеза изгледала у позним годимама.

Било како било ово су само вештачки добијене илузије жене која дефинитивно још много година неће бити заборављена и која је ћу срцу народа живети још деценијама.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: