Жељко Митровић, власник телевизије Пинк, на конференцији за медије у луксузном ресторану у Београду, открио је детаље о новом пројекту који ће ускоро угледати светлост дана.

- Имаћемо нови пројекат који ће се звати "help team". То је пројекат који се бави опет нечим што можемо назвати хуманим и пројектом пажње према циљним групама које понекад заборавимо. То је пројекат који је синхронизован са дигиталном мером, где смо спознали да родитељи понекад имају проблем са временом па су деца усамљена, остану сами иако су у годинама којима то не би требало да се дешава - објаснио је Жељко, па додао:

- Пошто имам проблем са својом мајком, никако да пије лекове на време, па добар део дана посветим томе да је опоменем. "help team" је нешто што ће имати производ који се носи око врата и када стиснете на десетак оних локација које је одредио носилац права коришћења такве справице, шаље се порука, пали се аларм, одмах Хитна помоћ стиже ако се нешто не дај Боже десило - рекао је Жељко.

Фото: АТА имагес

 

 

Пројекат ће водити њихова ћерка Андреа

- Тај пројекат ће водити моја ћерка, она је тако расположена за те хумане ствари па сам тако с њом и њеним будућим мужем смислио нешто што би испунило њих, а притом да са тим пројектом будемо друштвено корисни - навео је Митровић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: