Свечано је отворена обновљена Плава дворана у Сава центру, завршавајући тиме реконструкцију треће културне зоне овог престижног београдског комплекса. Свечаном отварању присуствовала су бројна позната имена домаћег џет-сета, а међу њима и један од најпопуларнијих глумаца млађе генерације Милан Марић.

Шармантни глумац, као и увек, привкао је пажњу свих окупљених. Појавио се у елегантном црном оделу, црној кошуљи што је додатно дало шмека његовом маркантном изгледу.

Фото: АТА имагес/Ф. С.

 

 

Велику пажњу привукла је и лепотица са којом је био у пратњи. Реч је о веома успешној и моћној жени Србије. Наиме, Милану се на црвеном тепиху придружила Кристина Милинчић која је генерална директорка Сава Центра.

Ова прелепа дама задужена је за ново рухо чувеног Сава Центра.

 

Подсетимо, Сава центар, један од најзначајнијих конгресних, културних и пословних центара у Београду, свој нови изглед дугује реконструкцији која је почела убрзо након што је Делта холдинг купила објекат за 17,54 милиона евра.

Након што су прошле године завршене реконструкције прве две зоне, отварање Плаве дворане означава завршетак обновљене културне зоне. Нова Плава дворана сада нуди 4.050 седишта, укључујући ВИП ложе, чиме је повећан капацитет у односу на претходних 3.672 седишта. Иако ће конкретни детаљи о техничким унапређењима бити откривени на отварању, очекује се да ће дворана бити опремљена најновијом технологијом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: