Наиме, певачица се ове ноћи појавила на снимању новогодишњег програма телевизије "Пинк" и одушевила својим изгледом.

Мало је познато да је Сања пре скоро три године била суочена с непријатношћу када ју је таксиста напао ножем у Бијељини.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Koktel Tv Grand

 

 

- Нападнута сам хладним оружјем од стране таксисте са којим сам се возила до одређене дестинације. Лице је приведено као што сам и ја била у полицији. У полицијској станици су ми пружили све могуће услове као некоме ко је у таквом стању ту да би му пружили помоћ. Нажалост, ја имам болест штитне жлезде и хашимото синдром који уско повезан са штитном жлездом... Ја сам хиперсензибилна, доживела сам велики шок, емотивни шок. Јако ми је позлило, пала сам у несвест у станици и повраћала сам, погубила сам се... Звали су, наравно, одмах хитну помоћ и стварно су учинили све што су могли. Снимили су ме на прави начин. Организам ми је претпрео ненормалан шок, од страха сам се скроз погубила - испричала је својевремено певачица за домаће медије. Међутим то није једина лоша ситуација с којом се певачица суочила.

Малетићева је само годину дана пре напада имала саобраћајну несрећу:

- Завршила сам у јарку. И даље сам у шоку. Не могу да дођем себи. Свашта ми пролази кроз главу, али најбитније је да сам жива - истакла је певачица, коју су чак и поједини портали прогласили мртвом.

Подсетимо, Сања је низала хитове, међу којима је најслушанији био "Млађи", а упоредо с популарношћу, пратили су је и невероватни догађаји.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".