Породица и бројни пријатељи, колеге и обожаваоци окупили су се на Градском гробљу у Чачку да упуте последњи поздрав прослављеном музичару.

Велики број грађана дошао је да изјави саучешће породици. На гробљу се скупио, као што се могло и очекивати, и велики број јавних личности: Ђорђе Давид, Радомир Михајловић Точак, Веселин Шљиванчанин, Војислав Коштуница, Бошко Обрадовић, Миша Мијатовић, Гале Кербер, Пеца Поповић, Сергеј Трифуновић и многи други...

Хор Чачанске гимназије током сахране певао је антологијски хит Рибље чорбе, "Погледај дом свој, анђеле", једну од најзначајнијих песама у историји наше рок музике.

Непосредно пре сахране, за "Новости" је говорила професорка музичког Мирјана Јаневска, која је припремала ђачки хор пре наступа на испрађају Боре Чорбе.

- Нама је припала изузетна част, као и велика одговорност. Али, поносни смо. Ми смо певали са "Чорбом" 2018. на рок фестивалу "Прича" и дужност нам је да га испратимо и сада, у овом тренутку. Једног великог, великог уметника, не само музичара, него и песника - рекла је професорка и додала:

- Припремали смо се врло кратко. Немам трему. Деца су поносна...