Власник Пинк телевизије Жељко Митровић одлучио је да улазак учесника буде две вечери, а не једне, као што је био случај претходних сезона. И ове године биће доста повратника.

- Због великог броја учесника који ће се ове сезоне уселити у Белу кућу, улазак ће трајати два дана, 7. и 8. септембра - изјавио је Митровић.

Водитељи овогодишње Елите су Душица Јаковљевић, Дарко Танасијевић, Милан Милошевић, Ана Радуловић, Маша Михаиловић и Ивана Шопић, а вечерас ће им помагати Огњен Амиџић.

Дарко Танасијевић открио је детаље о новој сезони која је управо почела.

- Морам открити тајну, надам се да сада ни Милица ни Жељко не гледају програм, али ова сезона ће бити нешто сасвим другачије. Два дана уласка у Елиту нису случајна, то је зато што постоје тајни учесници и то учесници који су већ велике звезде - започео је Дарко.

- Неки од тих учесника ће се уселити током сутрашње ноћи, а читаве сезоне ће бити подељени. Оно што ће публици бити занимљиво је чињеница да ће бити никад теже, а оно што ви знате када је реч о именима људи који би требало да се уселе вечерас није ни 15% људи. Ја сам завирио у регуларан списак и остао изненађен, када је реч о тајним именима, великим звездама, ми водитељи немамо приступ томе, то знају само Милица и Жељко, и још 2-3 њихова сарадника - закључио је водитељ током јутарњег програма који је водила Јована Јеремић.

БОНУС ВИДЕО: